• Traditiegetrouw werd er de afgelopen jaren tijdens de laatste week van de schoolvakantie de VSN voetbalweek georganiseerd op de velden van SV Simpelveld. Vanwege de Corona perikelen is hier vorig jaar een 2-daagse seizoensopening voor in de plaats gekomen. Ook dit jaar is besloten om geen VSN week te organiseren, maar hiervoor in de plaats weer een 2-daagse ESB’19 seizoensopening te organiseren.

  Dit jaar op maandag 30 en dinsdag 31 augustus.

  Maandag 30 augustus zal in het teken staan van diverse voetbaloefeningen en op dinsdag 31 augustus wordt er een heus (mini) toernooi georganiseerd, waarbij de teams op leeftijd worden ingedeeld. We gaan aan de slag met een drietal groepen (tijden zijn indicatief en mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen):

  · Bambini’s (9:00 – 12:00 uur)

  · O7 t/m O12 (9:15 – 13:00 uur)

  · O13 t/m O19 (13:00 – 17:00 uur)

  De jeugdspelers t/m de O12 krijgen een lunch aangeboden. Voor de jeugdspelers t/m de O19 wordt aan het einde van de middag iets te eten aangeboden.

  INSCHRIJVING JEUGDSPELERS ESB’19
  Om een goede voorbereiding mogelijk te maken vragen we jullie om je via bijgevoegde link voor 20 juli 2021 in te schrijven als je wilt deelnemen aan de ESB’19 seizoensopening op 30 en 31 augustus 2021.


  KLIK HIER om je in te schrijven als JEUGDSPELER

  VRIJWILLIGERS
  We zijn nog op zoek naar kaderleden, leden van de seniorenafdelingen van Zwart-Wit’19, SV Simpelveld en Sportclub’25 en andere vrijwilligers (bijvoorbeeld ouders, opa’s en oma’s, etc.) ter ondersteuning van deze ESB’19 seizoensopening. Samen kunnen we er, net zoals bij de seizoensafsluiting, weer een succes van maken.

  Op de maandag bestaat de ondersteuning met name uit het begeleiden van de verschillende trainingsvormen. Op de dinsdag zijn we op zoek naar hulp voor het begeleiden van de verschillende toernooitjes.

  Daarnaast is er beide dagen behoefte aan hulp om tussendoortjes en lunches te verzorgen en andere hand en span diensten te verrichten. Aanmelden als vrijwilliger kan via bijgevoegde link. Jullie kunnen aangeven of en wanneer je beschikbaar bent en op welke manier je een bijdrage wilt leveren.


  KLIK HIER om je aan te melden als VRIJWILLIGER