• Op deze winderige en koude zaterdag speelden de nr 1, SJO ESB’19 en de nr 3 van de ranglijst, UDI’19/CSU tegen elkaar.
  Vanaf het beginsignaal namen de meiden van ESB het heft in handen. Er werden een aantal goede kansen gecreëerd. Het was echter aan fantastisch keeperwerk van de goalie van UDI’19 te danken dat er niet werd gescoord.
  Zoals zo vaak in het voetbal, mist de ene ploeg veel kansen en scoort meestal de ander. Ook vandaag was dit bijna het geval. Echter de UDI spits liet een 100 % kans onbenut. Hierna gingen de meiden van ESB weer op zoek naar de verdiende treffer. In de 25ste minuut volgde een mooi uitgespeelde aanval via de rechterflank, die uitstekend werd afgerond. Opluchting. Tot de rust bleef men volhardend de aanval zoeken. Dit resulteerde echter niet in een 2e treffer, mede door wederom fantastisch keeperwerk van de UDI goalie.
  Na de rust, met de wind mee, zou je verwachten dat het voor de ESB meiden makkelijker zou gaan. De meiden van UDI’19 dachten hier echter anders over.
  Vol inzet en passie werd gestreden om elke bal. Er ontspon zich een mooi voetbalgevecht waar de neutrale toeschouwer van heeft genoten.
  Plezier, strijd, passie, sportieve teams incl grensrechters en leiding. Promotie voor het damesvoetbal.
  In deze 2e helft waren de aanvallen echter schaarser. Uit een van de schaarse aanvallen scoorde ESB’19 de verdiende 2e treffer.
  UDI’19 bleef echter voorbeeldig strijden voor een beter resultaat. Al snel viel het tegendoelpunt. Oppassen geblazen dus. UDI’19 viel aan maar ESB hield stand en gaf niets meer weg en sleepte een welverdiende 2-1 overwinning uit het vuur, een mooi resultaat voor onze meiden. Ook naar tegenstander UDI een compliment voor de mooie en sportieve wedstrijd.