• De beste stuurlui staan natuurlijk aan wal, en op het voetbalveld is het niet anders. Als trouwe kijker naar de verrichtingen van ‘onze mannen’ heb ik in ieder geval heel wat ‘tips’ langs horen komen. Soms fluisterend; meestal niet. Soms bedoeld voor de eigen troepen; vaak ook niet. Soms een complimentje naar de arbitrage; meestal niet :-)

  Hoe het ook zij; het zat ze niet mee tot nu toe, de mannen van de JO19. Een trage seizoensstart (met gelijk al enkele afgelastingen), een nieuw team, wennen aan elkaar, wennen aan de ook al nieuwe coaches (met hun duidelijke, maar rechtvaardige stijl, zullen we maar zeggen :-), zoekend naar eenieders kwaliteiten, de juiste opstelling, blessures, twijfelachtige arbitrage, nog meer blessures, weer zo’n scheids, vertrekkende spelers, maar gelukkig ook versterking, …

  Maar het moet gezegd. Als trouwe kijker zag ik ook iets anders. En ik niet alleen. De supportersvereniging was getuige van een toegewijde groep mannen, die steeds meer naar elkaar toe groeiden, elkaar steeds beter wisten te vinden op het veld, maar ook naast het veld. Alles gaven voor het resultaat. Soms met de tong op de schoenen van het veld liepen. Tuurlijk, het helpt als er voor de dug-out een paar stevige kerels in zwarte jassen staan die, met soms overslaande stem, de longen bijna uit hun lijf, onze mannen duidelijk maken waar de lat ligt. En die kwam steeds een beetje hoger te liggen. Maar wat hébben we ‘onze mannen’ de afgelopen weken zien groeien. Als individu, maar vooral als team!

  Het kon dan ook niet lang op zich laten wachten, en afgelopen zaterdag was het zo ver. De eerste klinkende overwinning van het seizoen. Een échte teamprestatie!

  Juul, Luuk, Jesse, Kay, Sandro, Nick, Cas, Noah, Jur, Gyan, Tom, Kevin, Sydney, Philipp, Cyriel, Steyn en Stan … jullie zijn toppers! En laten we vooral Léon, Piet en Marco niet vergeten.

  Op naar de volgende overwinning; het smaakt naar meer!

  Een trotse sponsor.